huen
36 1 700 1300
dotted_man_mail

Virtuális Iroda

Virtuális iroda szolgáltatásunkkal élvezheti a székhelyszolgáltatás és a telefonkezelés nyújtotta összes előnyt anélkül, hogy állandó budapesti irodabérlésben kellene gondolkodnia.

Állandó jelenlét irodabérlés nélkül is

Virtuális Iroda szolgáltatási csomagunk egyben biztosítja a telefonkezelés és a székhelyszolgáltatás nyújtotta előnyöket, így cége akkor is elérhető, ha Ön épp otthonról vagy külföldről irányítja cégét. A Duna Tower irodaház 15. emeletére  bejegyzett székhely és az Ön cégnevében, több nyelven megválaszolt beérkező hívások mind üzleti sikereit szolgálják.

Az Ön állandó jelenléte nélkül biztosítjuk cége számára a folyamatos elérhetőséget. A központi recepciónkon nyújtott titkárságági szolgáltatás keretein belül, képzett kollégáink az Ön cégnevében válaszolják meg a beérkező hívásokat és azokat az Ön pontos instrukciói alapján kezelik. A személyre szabott levélkezelés lehetővé teszi, hogy küldeményeinek továbbítását, szkennelését, vagy faxolását kérje.

A szolgáltatási csomag óradíjas tárgyalóhasználattal egészíthető ki, így akár irodáinkat és tárgyalóinkat is igénybe veheti.

Amit a Virtuális Iroda szolgáltatás biztosít az Ön számára:

 


Székhely & Postafiók

Telefonkezelés

Virtuális Iroda Plus