huen
36 1 700 1300
dotted_man_plus

Virtuális Iroda Plus

A virtuális iroda csomag összes professzionális szolgáltatásához 5 nap irodahasználatot is társítottunk, hogy költséghatékonyan használhasson irodát akkor is, ha csak havonta pár alkalommal van szüksége rá.

A Virtuális Iroda Plus csomaggal a virtuális iroda szolgáltatások összes előnyét egyszerre élvezheti, havi 5 nap (40 óra) irodahasználattal kiegészítve.
A székhelybejegyzéshez tartozó igényre szabott levélkezelés, a közvetlen telefonszámra beérkező  hívások kezelése és a titkársági szolgáltatások nyújtotta professzionális támogatást rugalmasan felhasználható 5 napos irodahasználattal egészítettük ki, hogy költséghatékony megoldást biztosíthassunk az olyan üzletemberek számára, akik otthonról dolgoznak, vagy sokat vannak úton, de alkalmanként fontos számukra a reprezentatív munkakörnyezet.

A centerünkben eltöltött idő alatt képzett személyzetünk bármilyen adminisztratív és titkársági feladat elvégzésében a rendelkezésére áll, hogy megkönnyítsük munkáját. Tekintettel a céges sajátosságokra, szolgáltatási csomagunk teljes mértékben igényre szabható, így kisebb és nagyobb óraszámú irodahasználatra, valamint óradíjas irodabérlésre is kínálunk megoldást.

A Vista Plus Offices Virtuális Iroda Plus előnyei:

 

Székhely & Postafiók


Telefonkezelés

Virtuális Iroda