huen
36 1 700 1300
vpo

Kiadó iroda vázlat

Költséghatékony azonnali irodabérlés Budapest szívében, a XIII. kerületi Duna Tower magas presztízzsel bíró irodaházban!

Költöztesse irodáját a Vista Plus Offices kiadó irodájának egyikébe és élvezze az irodabérléssel járó kiegészítő szolgáltatásaink által biztosított kényelmet.
Választható szabad, kisméretű kiadó irodáink a legújabb divatot követve, letisztult és elegáns stílusban lettek berendezve, melyekben minden olyan eszköz és szolgáltatás megtalálható, ami a napi munkavégzéshez szükséges. Cégünk kulcsszava a rugalmasság, mely alatt azt értjük, hogy maximálisan nyitottak vagyunk arra, hogy ügyfeleink egyéni igényeire szabjuk az irodát, valamint további javaslataikat is szívesen fogadjuk.

A négy falnál jóval többet kínálunk!

A legmodernebb IT és telecom infrastruktúrával felszerelt, kulcsra kész irodáink mellé szakképzett asszisztenciát nyújtunk. Minden kedves bérlőnknek az irodahelyiségen túl titkársági szolgáltatást biztosítunk. Recepciósaink több nyelven beszélnek, minden helyzetben naprakészek, akik szaktudással és kedvességükkel segítik ügyfeleink mindennapi munkáját.
A Vista Plus Offices csapata leveszi az üzemeltetéssel, és iroda kialakítással járó terhet bérlői válláról, így Önnek nincs más dolga, mint 100%-ban saját üzletmenetére koncentrálni.

Milyen időtartamra köthető szerződés?

Kiadó irodáink 3 – 6 – 12 hónapra bérelhetőek. Cégünk azonban rugalmas, számunkra elsődleges az ügyfél elégedettsége, így természetesen egyéni igényeknek megfelelően, egyeztetés alapján rugalmas időtávra is bérelhetőek irodáink.
Önnek csak az irodát kell kiválasztania és akár már másnap magáénak tudhatja irodáink egyikét a hozzá járó kiemelkedő szolgáltatásainkkal!

Miért minket válasszon?

Professzionális és kiemelkedő szolgáltatások:

 • Az irodabérlésen túl személyre szabott asszisztenciát és titkársági recepciót nyújtunk Önnek.
 • Beérkező telefonhívásait, valamint postáját egyéni kérésének megfelelően kezeljük.
 • A modern bútorokkal berendezett és biztonsági zárral ellátott irodában nyugodt szívvel fogadhatja vendégeit a nap 24 órájában.
 • Szélessávú internetkapcsolatot biztosítunk, választható letöltési sebességgel.
 • Lehetősége van az audiovizuális és prezentációs eszközökkel ellátott tárgyalók igénybe vételére.
 • Businnes Lounge – Üzleti megbeszélésekre alkalmas előcsarnok használati lehetősége
 • Kapszulás Nespresso kávégép használata a konyhában, tea-, víz- és üdítőfogyasztás lehetősége igény szerint.
 • Az irodasarkokban fénymásoló, nyomtató, szkenner, valamint lamináló- és fűzőgép használati lehetősége.
 • 24 órás biztonsági szolgálat.
 • Karbantartás és napi takarítás biztosítása.
 • Mélygarázs használatának lehetősége

 

Elhelyezkedés és megközelíthetőség:

 • Irodáját Budapest frekventált üzleti negyedében tudhatja, amely megközelítés szempontjából is kiemelkedő. A XIII. kerületben az Árpád híd szomszédságában található Duna Tower irodaház épületének közvetlen közelében található az M3-as metró, az 1-es villamos, valamint több buszjárat is (26-os, 106-os, 133-as). Irodájának presztízs értékű címe könnyedén megközelíthető a főutakról, illetve az autópályákról is.
 • Business centerünk elhelyezkedésének köszönhetően 15. emeleti irodája csodálatos panorámával rendelkezik, mely egyenesen a budai hegyekre és a Dunára néz.
 • A közvetlen közelben számos nívós étterem, bank és edzőterem található.

 

Ügyfeleink egyedi igényeire szabott csomagjainknak köszönhetően Ön valóban csak azért fizet, amire ténylegesen szüksége van. Havi egy számlát kap irodája fenntartásáról, ezzel is megkönnyítve és megspórolva az Ön munkáját és idejét.

A Vista Plus Offices teljesen felszerelt irodái mellett a legkülönbözőbb egyéni igényeket kielégítő szolgáltatásokat kínálja mindazok számára, akiknek fontos a professzionalitás és a kényelem.

Tudjon meg többet székhelyszolgáltatásunkról!

Irodája mellé tárgyalót is szeretne? Tájékozódjon a tárgyalóbérlés menetéről itt.