huen
36 1 700 1300
  • img
  • img
  • img
vpo

Tárgyaló

Számos helyszínt választhat üzleti találkozói lebonyolítására, de kevés kínálja azt a kényelmet, professzionális környezetet és szolgáltatást, amit a Vista Plus Offices tárgyalótermei.

Tegyen jó benyomást Partnereire

Önt és érkező vendégeit elegáns recepciónkon képzett, több nyelven beszélő személyzetünk fogadja, kíséri a megfelelő tárgyalóba és kínálja frissítővel, kávéval. Recepciósaink a foglalástól a cateringen át segítik munkáját a  a tárgyalás végéig. Különböző méretű tárgyalóink mindegyikét kényelmes, exkluzív bútorokkal rendeztük be és a legmodernebb prezentációs eszközökkel szereltünk fel, hogy ezzel is elősegítsük üzleti találkozói sikereit. Az óradíjas tárgyalótermek egyéb előnyei mellett a élvezheti a professzionális titkársági szolgáltatás keretein belül nyújtott asszisztenciát is.

Innovatív technikai megoldások oktatások, nagy létszámú megbeszélések megtartására

Dunai panorámás tárgyalóinkban lehetősége nyílik több résztvevős,  HD Skype videokonferenciák lebonyolítására. Laptopját és  iPad készülékét is csatlakozhatja a teremben elhelyezett Smart TV-re, így akár székében ülve is megtarthatja prezentációját. A termekben található whiteboard és  flipchart is, amelyeket kérésre projektorral egészítünk ki.

Csökkentse költségeit  Óradíjas Tárgyaló és Óradíjas Iroda szolgáltatásával

Flexibilis árazásunknak és tárgyalóbérlési lehetőségeinknek köszönhetően az Ön igényeinek megfelelően összeállított óradíjas, havidíjas  tárgyalócsomagok közül választhat és így optimalizálhatja költségeit. Azoknak is megoldást kínálunk, akiknek pár óra nyugodt munkakörnyezetre van szüksége és óradíjas irodát bérelnének.